Welkom!

 

Wij zijn Marc en Valerie en in 2011 zijn we verhuisd naar het landelijke Loenhout waar we een oude boerderij opgeknapt hebben.De boerderij is gelegen op het einde van een doodlopend straatje.

Marc is meubelmaker en nam het renoveren van het huis voor zijn rekening. Mijn droom was om als hobbyfokker aan de slag te gaan en op een zelfvoorzienende boerderij te gaan wonen.Daarbij houden we er allebei van om mensen te ontvangen en het naar hun zin te maken.De kinderen werden groot en er kwamen kamers vrij om gasten te ontvangen…

We hadden al 3 shetlandpony’s, een Bouvier, 2 ruwhaarteckels, poezen en kippen maar nu was er ruimte voor nog meer dieren. Er werd al snel gekozen voor de Mediteraanse Miniatuur ezel en het Devon and Cornwall Longwool schaap. Beide zijn erg lieve en aanhankelijke dieren.

Af en toe hebben we een paar veulens en lammetjes te koop. Verder krijgen we binnenkort ook het gezelschap van 2 Duroc varkens en 2 miniatuur Hereford koeien.Ook met Dora, de Vlaamse Koehond, wordt af en toe een nestje gefokt.

Longwool

Longwool Lees meer»

Bouvier

Bouvier Lees meer»

Miniatuur Ezels

Miniatuur Ezels Lees meer»